BejelentésStresszkezelő tréning
A stressz kezelhető!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Mi a stressz?

Maga a stressz fogalma a 30-as években Selye János világhírű magyar biológus kutatói munkássága nyomán vált ismertté. Dr. Selye meghatározása alapján a stressz „nem specifikus válasza a testet ért igénybevételeknek".

Dr. Selye kétféle stresszt különböztet meg, melyek közül az egyik a pozitív, az ún. eustressz (amely energizál), a másik viszont a negatív, az ún. distressz. Kutatásokból kiderült, hogy minden második magyar munkavállaló magas munkahelyi stressznek van kitéve.

Programunk célja, hogy segítsünk a magyar munkavállalókon azzal, hogy hatékony gyakorlatok által megtanulják kezelni a stresszes helyzeteket, kiegyensúlyozottabbá váljanak, kevesebb görcsös pillanat legyen életünkben, pozitív gondolatokat tápláljanak magukba, és ezáltal jobbá tegyék életüket és növeljék munkateljesítményüket.
Hogyan segít az Életkészség program?

A program egy 3 hétvégés, egyenként 2-2 napos hétvégét ölel fel. Felmérések mutatják, hogy a programban való részvétel hosszú távon többszörösen megtérül! A munkavállalók kiegyensúlyozottabbak és motiváltabbak lesznek, ezáltal javul a munkateljesítményük!


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!